Hanhialan Tila

Tuotanto

Kalkkunoiden kasvatus ja hevosheinän viljely

l

tilaa tuotteita tai kysy lisää

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä

Etusijalla eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot

Kalkkunoiden kasvatus

Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. Haluamme tarjota eläimille siistin elinympäristön, riittävästi tilaa, laadukkaat rehut ja mahdollisuudet lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Kasvatus

Kalkkunat tulevat tilalle untuvikkoina heti kuoriutumisen jälkeen. Linnut kasvavat tilan siipikarjalle sopivaksi kunnostetussa navetassa tilavissa ja siisteissä olosuhteissa. Niitä ruokitaan laadukkailla rehuilla ja tilan omalla viljalla.

Kalkkunauntuvikot kasvatetaan ensin pienemmissä ringeissä, jonka jälkeen ne pääsevät kutterinpurupohjalle kasvamaan tilaviin olosuhteisiin.

Tila täyttää kaikki eläintenpidolle asetetut vaatimukset. Ruoka- ja vesipisteitä on riittävästi, jotta jokainen lintu saa niistä osansa. Eläimiä valvotaan säännöllisesti useita kertoja päivässä, jotta mahdollisiin ongelmiin päästään puuttumaan heti.

Jatkojalostus

Kalkkunoita kasvatetaan 16 – 19 viikon ikäisiksi, jonka jälkeen niiden teurastus tapahtuu Köyliössä.

Lihojen palvaus tapahtuu Perniön saunapalvissa ja makkara- ja nakkituotteiden valmistus Perniön Lihassa.

Herkulliset kalkkunatuotteet soveltuvat erinomaisesti sekä kodin arki- ja juhlapöytään että liikelahjoiksi yrityksille tai ravintoloiden ja pitopalveluiden ruokalistalle.

Hevosheinän viljely

Analysoitua heinää pyöröpaalissa

Tilalla tuotetaan hevosheinää pyöröpaaliin paalattuna. Heinä on pääosin eri timoteilajikkeiden seosta. Tila kuuluu myös mukaan Etelä-Suomen laatuheinärenkaaseen. Hevosheinästä otetaan aina analyysit.

Hevosheinän tiedustelut ja tilaukset:

050 340 3104 / Markus Isotalo

Etelä-Suomen Laatuheinärengas

Laatuheinärenkaaseen kuuluminen takaa jatkuvasti kehitystä niin tietotaidossa kuin  tuotteiden ja menetelmien laaduussa ja sen parantamisessa entisestään.

Ajankohtaista

Uutisia, tapahtumia ja muita ajankohtaisia asioita

Hevosheinää talveksi

Hevosheinää talveksi

Vielä varattavissa odelmaa ja säilöheinää tulevaksi talvikaudeksi. Ota yhteyttä Markus Isotaloon:  050 340 3104   tai sähköpostilla posti@hanhialantila.fi

lue lisää
Uudistunut nettisivusto julkaistu!

Uudistunut nettisivusto julkaistu!

Tavoitteena oli päivittää ja nykyaikaistaa sivuston ulkoasua ja selkiyttää luettavuutta ja sisältöä. Uutena osiona luotiin ajankohtaiset asiat, joissa ilmoitamme mm. ajankohtaisista kampanjoista. Tilauslomake uudistuu kesän ja syksyn aikana, jolloin se on valmiina...

lue lisää
X